Scroll to top

Despre SoftOne

SoftOne Technologies a fost înființată în anul 2002 și este unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții software ERP, CRM și aplicații Web&Mobile din Europa de Sud-Est. Compania a primit de-a lungul timpului nenumărate distincții prin prisma serviciilor inovatoare în Cloud pe care le oferă, soluții care au consacrat compania drept leader pe piața de business software.

Având sediul central în Atena si peste 300 de angajați la nivel de grup, SoftOne Technologies deține filiale în Grecia, România, Cipru și Bulgaria, unde cei mai buni specialiști din industrie își desfășoară activitatea pentru a promova și implementa soluțiile SoftOne pe piața din Europa de Sud-Est.

Compania are în prezent peste 47.000 de clienți și mai mult de 600 de parteneri specializați ce comercializează întreaga suită de soluții Soft1 astfel încât să integreze toate operațiunile de business în cea mai avansată platformă tehnologică.

SoftOne Technologies a lansat serviciile SaaS (Software as a Service) pentru prima oară în anul 2007 și este în prezent  lider pe piața Cloud ERP, cu peste 60.000 de instalări. Compania a câștigat în anul 2011 premii importante în cadrul competiției Microsoft Global Emerging Technologies pentru integrarea aplicației Soft1 ERP cu platforma Cloud Microsoft Windows Azure.

Datorită operațiunilor desfășurate cu succes, începând cu anul 2016, SoftOne a devenit membru Olympia Group of Companies, unul dintre cele mai mari grupuri de investiții din Grecia, cu peste 5.800 de angajați la nivel internațional.

0

Angajați

0

Clienți

0

Parteneri

0

Ani pe piață

Înscrie-te