Scroll to top

Training academy

Misiunea noastră este să oferim fiecărui absolvent sau specialist care are cunoștințe financiar-contabile sau un background IT oportunitatea de a obține abilitățile necesare pentru utilizarea și implementarea soluțiilor SoftOne prin intermediul unor traininguri specializate, astfel încât să aibă acces la oportunitățile de carieră disponibile în ecosistemul SoftOne.

Studenții noștri

Specialiști IT, specialiști în domeniul financiar-contabil sau analiști de business care vor să avanseze în carieră și să lucreze în calitate de consultanți Soft1 ERP.

Proaspăt absolvenți de studii universitare cu profil de informatică sau financiar-contabil care își doresc să activeze în industria IT în calitate de consultanți Soft1 ERP.

Consultanți ERP care vor să dețină certificarea SoftOne Training Academy pentru a beneficia de noi oportunități profesionale.

Cursurile SoftOne Training Academy

Programa noastră este formată din module și subiecte cheie care permit cursanților să înțeleagă în profunzime funcționalitățile Soft1 Cloud ERP necesare pentru a deveni un Consultant Soft1 ERP.

Formatul cursurilor

Cursurile SoftOne Training Academy sunt disponibile în format hibrid, astfel încât să ofere un mod interactiv de învățare, adaptat la nevoile fiecărui participant.

Webinarii

Webinarii

Lărgește-ți aria de cunoștințe și câștigă skill-uri valoroase urmând cursurile noastre, oriunde ai fi și prin orice dispozitiv! Organizăm seminarii la distanță sub formă de webinarii utilizând cea mai modernă platformă digitală, astfel încât să oferim specialiștilor IT din toată țara posibilitatea de a urma cursurile SoftOne Training Academy.

Cursuri standard

Cursuri standard

Urmează cursurile standard și interacționează direct cu cei mai experimentați specialiști Soft1 ERP. Desfășurăm seminariile live în săli echipate complet, astfel încât să oferim studenților noștri toate facilitățile de care au nevoie pentru a beneficia de cea mai bună experiență de învățare.

Traineri

Loredana Baciu

Loredana Baciu face parte din echipa SoftOne România din anul 2013, promovând de-a lungul timpului în poziții cheie din cadrul companiei. Având peste 8 ani de experiență SoftOne, în prezent Loredana este Product Manager și este responsabilă pentru dezvoltarea și adaptarea aplicațiilor Soft1 în conformitate cu legislația din România.

Loredana Baciu

Product Specialist

Horia Flueraș

Horia Flueraș, fondator și Managing Partner în cadrul companiei IT HIT, are peste 20 de ani de experiență în industria business software și IT, implementând de-a lungul carierei sale cele mai avansate aplicații de tip ERP. Începând cu anul 2014, Horia a devenit partener autorizat SoftOne alături de o echipă tânără și ambițioasă de Consultanți Soft1 ERP, implementând aplicațiile SoftOne pentru aproximativ 30 de companii din România.

Horia Flueraș

Managing Partner

Ramona Bălan

Ramona Bălan deţine peste 6 ani de experienţă în domeniul Financiar, activând pe partea de trezorerie, contabilitate şi raportare fiscală . În cadrul SoftOne, Ramona este responsabilă de zona de suport pe produs și contabilitate pentru parteneri, precum și de adaptarea aplicației Soft1 ERP conform legislației din România.

Ramona Bălan

Soft1 ERP Consultant

Aplică la SoftOne Training Academy!

Înscrie-te