Scroll to top

FAQs

Online, prin participarea la webinariile organizate;

Fizic, în centrele de training SoftOne.

Înscrierea în cadrul SoftOne Training Academy se face prin accesarea formularului existent pe pagina https://softoneacademy.ro/devino-student/ , prin completarea datelor de contact, și atașarea CV-ului pentru procesul de screening și admitere în cadrul academiei.

Ulterior aplicației, studenții vor completa online un test pentru verificarea cunoștințelor generale a proceselor de business. Acesta va fi trimis pe mail de către un reprezentat SoftOne România, iar testul va trebui completat în deadline-ul alocat.

Studenții admiși vor fi înscriși automat în cadrul cursurilor SoftOne Training Academy pentru obținerea certificării ERP Level 1. Orarul cursurilor online, precum și locația seminariilor fizice va fi comunicată pe mail studenților de către un reprezentant SoftOne România.

În cazul în care un student își dorește să schimbe modalitatea de participare la cursuri sau nu poate participa, acesta ne poate contacta pe adresa de e-mail learn@softone.ro sau ne poate telefonic la numărul +40 212 24 3925.

Vei avea nevoie de un laptop cu o conexiune stabilă la internet în cazul în care ai optat pentru participarea la webinarii. De asemenea, pentru participarea la seminariile standard, te rugăm să îți aduci cu tine laptop-ul, iar celelalte materiale vor fi oferite de către echipa noastră (pixuri, agende etc.).

Îți recomandăm să te conectezi la webinarii cu cel puțin 10 minute înainte de începerea cursurilor pentru a evita problemele tehnice. Dacă întâmini totuși probleme cu accesarea link-urilor de logare, ne poți contacta pe adresa de e-mail learn@softone.ro sau telefonic la numărul +40 212 24 3925.

În cazul în care nu reușești să participi la un anumit curs, virtual sau fizic, vei putea vizualiza înregistrarea online. Aceasta va fi trimisă tuturor studenților în 2-3 zile de la finalizarea fiecărui curs în parte, pe e-mail.

Materialele de curs, precum și documentația adițională, va putea fi accesată prin intermediul platformei online Learn. Studenții vor primi acess automat în platformă, odată cu admiterea lor în cadrul Academiei. Credențialele și link-ul de acces pentru platformă va fi trimis pe mail de către un reprezentant SoftOne România.

În cazul în care un curs va fi amânat, vei primi o notificare pe e-mail cu 2-3 zile înainte de data la care cursul a fost programat inițial.

Odată cu finalizarea cursurilor, studenții vor susține un examen de certificare format dintr-o probă teoretică și practică pentru obținerea certificării ERP Level 1. Rezultatele vor fi comunicate pe e-mail după parcurgerea probelor teoretice și practice de către un reprezentant SoftOne România, iar metoda de evaluare va fi comunicată de către traineri în momentul finalizării cursurilor.

În cazul în care studenții au întrebări legate de modul de evaluare, aceștia ne pot contacta printr-un email trimis către adresa learn@softone.ro sau telefonic, la numărul +40 212 24 3925.

Diploma de certificare va fi trimisă absolvenților atât în format electronic, pe e-mail, cât și în format fizic, prin curier, după obținerea rezultatelor. De asemenea, încurajăm studenții să își afișeze certificarea și pe profilul de Linkedin pentru a-și spori șansele de a obține un job în ecosistemul SoftOne.

Înscrie-te