Scroll to top

Rețeaua de Parteneri SoftOne

Descoperă companiile din ecosistemul nostru în cadrul cărora poți obține un job odată cu obținerea certificărilor SoftOne!

 

 

CLOUD TECH SOFT

Locație: Str. Andrei Mureșanu 88, Bistrița, +40 743 560 022

www.cloudtechsoft.ro | contact@cloudtechsoft.ro

Scopul nostru este să adăugăm valoare clienților noștri oferind soluții inovatoare pentru eficientizarea și dezvoltarea afacerii. Avem o experiență de peste 7 ani în dezvoltarea de aplicații complexe de tip CRM, ERP, CMS și alte diverse aplicații web pentru afaceri.

Dezvoltăm de asemenea platforme web, magazine online și website-uri personalizate, adaptate specificului activității clientului, utilizând tehnologii actuale pentru performanță, siguranță și scalabilitate sporită. Oferim soluții complete de găzduire și administrare web pentru orice afacere, astfel încât clientul să se poată focusa pe dezvoltarea afacerii, uitând de infrastructura cloud și administrarea acesteia.

 

 

CONTAM ECG

Locație: Str. Emil Gârleanu, nr. 4, Sector 3, București, +40 728 114 770

www.erpgroup.ro | office@erpgroup.ro

Echipa Contam.ECG, cu experiență în implementarea de soluții software și cunoștințe privind cerințele pentru multiple domenii de activitate (comerț, distribuție, producție și servicii), oferă suportul necesar fluidizării volumului activității și a fluxurilor informaționale, alinierii proceselor specifice de business la standardele din domeniu și optimizarea acestora.

 

 

COMPART IMPEX

Locație: Str. Anton Pann, nr. 4, Cluj-Napoca, +40 724 249 466

compartimpex@emag.ro

Compart Impex are ca obiect de activitate comercializarea soluțiilor și produselor IT și multimedia.

 

 

ERP CONCEPT SOLUTIONS

Locație: Str. Artelor, nr. 4, Cluj-Napoca, +40 364 100 064

www.erp-concept.rosecretariat@erp-concept.ro

Cu o experiență de peste zece ani în domeniu, ECS comercializează și implementeză soluții informatice de tip ERP (Enterprise Resource Planning), oferind clienților săi un pachet complex de servicii de consultanță și dezvoltare.

 

 

FORMA CREATIV DESIGN

Locație: Bd. Timisoara, nr. 89, Sector 6, Bucuresti, +40 722 315 787

www.e-forma.ro | contact@e-forma.ro

Suntem o companie specializată în consultanță și implementare de proiecte de la nivel de identitate, până la dezvoltarea afacerii. Serviciile de consultanță în domeniul studiilor specializate pe diverse profiluri: studii sociale, studii de piață, studii de impact, studii de produs, realizarea planurilor de afaceri și strategii de dezvoltare, corelate cu serviciile de marketing online, creare și întreținere de site-uri de prezentare și de platforme de vânzare online, converg în realizarea implementărilor software-urilor ERP și CRM, orientate cu prioritate către core business-ul clienților, prin prisma cerințelor implicite de creștere și dezvoltare ale acestora.

 

 

FSS GLOBAL

Locație: Bd. Corneliu Coposu nr. 6-8 Etaj 3, Sector 3, Bucuresti, +40 376 203 423

www.fssglobal.com | letstalk@fssglobal.com

FSS Global a luat ființă în România în anul 2005, din dorința de a oferi sercivii de calitate în domeniul Consultanței IT unui segment de piață de nișă din industria petrolieră. Echipa este astăzi formată din 10 profesioniști cu experiență de 10 până la 30 de ani în implementare ERP, Analiză Business și Management de Proiect. Pornind de la consultanță în implementarea ERP, analiza și implementarea proceselor de business, training și suport post-implementare, până la dezvoltare de aplicații conexe pentru soluții bancare, sisteme de achiziții sau instrumente B.I., echipa FSS Global are experiența și calificările necesare pentru a asigura succesul proiectelor clienților noștri.

 

 

GM CONSULTING

Locație: Str. Aleea Ilioara nr. 1, Sector 3, București, +40 213 485 174

www.1clouderp.ro | office@1CloudERP.ro

Inființată în anul 2003, GM Consulting a avut încă de la inceput misiunea de a asigura clienților săi produse și servicii IT de cea mai înaltă calitate. Orientată întotdeauna spre soluții cât mai eficiente și performante, compania a câștigat rapid încrederea clienților și colaboratorilor săi. În prezent, GM Consulting oferă o gamă variată de produse și servicii, având o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în implementarea de soluții de business.

 

 

GREAT APPS SOLUTIONS

Locație: Strada Mitropolit Varlaam 71, București, +40 722 353 111

www.greatapps.ro | liviu.buligan@greatapps.ro

Great Apps Solutions a fost creată cu misiunea de a aduce pe piața de soluții Soft1 conceptul de Add-ons plug&play. Pe lângă serviciile obișnuite de consultanță, implementare și customizare, Great Apps Solutions pune la dispoziția partenerilor săi o întreagă suită de extensii ale sistemului Soft1 ERP și o expertiză extinsă în dezvoltarea de soluții custom de nisă, interfețe machine-to-machine, extended ERP messaging solutions, precum și alte soluții de automatizare a proceselor.

 

 

ICE COMPUTERS

Locație: Cătămăresti Deal nr 538, Botoșani, +40 231 536 777

new.icenet.ro | office@icenet.ro

Cu peste 20 de ani de activitate, Ice IT Solutions a devenit un reper pentru excelență în zona în care activează, prin modul de abordare a situațiilor diverse întâlnite la clienți și prin soluțiile oferite.

 

 

INFO TECH SOLUTIONS

Locație: Str. Transilvaniei Nr. 132, Buzău, +40 727 777 790

www.infotechs.ro | office@infotechs.ro

Info Tech Solutions este o firmă cu experiență de 13 ani în implementări ERP, suport tehnic divers pentru clienții noștri, dezvoltare software și consultanță generală IT.

 

 

INTEGRISOFT

Locație: Str.  Matei Voievod, Nr. 55, Sector 2, București, +40.031.425.38.91

www.integrisoft.ro | office@integrisoft.ro

INTEGRISOFT Solutions este unul dintre cei mai reprezentativi producători de aplicații software pentru administrația publică locală, cu peste 600 de implementări în 400 de instituții de mărime medie-mare, 4000 de utilizatori și singurul furnizor de servicii și soluții integrate. Sistemul integrat Avansis dezvoltat de Integrisoft este utilizat în peste 40% din orașe și peste 30% din orașele municipii reședințe de județ.

 

 

IT GENETICS

Locație: Str. Mehadia nr.41, Sector 6, Bucuresti, Romania, 031-780.03.18

www.it-genetics.ro | office@it-genetics.ro

IT Genetics, lider pe piața soluțiilor de identificare automată, colectare de date și puncte de vânzare (Data Capture & POS), are peste 14 ani de expertiză în automatizarea operațiunilor și optimizarea fluxurilor de lucru. Compania oferă consultanță personalizată companiilor din România, Ungaria și Bulgaria, care doresc să treacă la un mediu de lucru complet digital. Soluțiile oferite sunt complete, profesionale, adaptate fiecărei industrii: retail, distribuție, transport și logistică, producție, pharma, HoReCa etc.

 

 

IT HIT

Locație: Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, clădirea Green Gate, sector 5, București, +40 723 654 145

www.ithit.ro | office@ithit.ro

Suntem o companie românească, înființată în 2014, poziționându-ne încă de la formare ca furnizor de pachete și soluții complete de servicii IT, de înaltă calitate pentru piața din România. Din anul 2016, activitatea noastră s-a bazat pe implementarea soluțiilor ERP, devenind astfel partener oficial Softone România. Experiența acumulată în cadrul numeroaselor proiecte de implementare ERP, o echipă omogenă, dedicată calității muncii și concentrată pe necesitățiile clientului, cele mai noi tehnologii folosite, orientarea către detalii, determinare, acestea sunt valorile care ne definesc. Viziunea companiei IT HIT, combină standarde de asistență de neegalat oferite clienților, cu un angajament ferm pentru servicii durabile și de calitate, pentru clienții și partenerii noștri.

 

 

MASTER COMPUTERS

Locație: Str. Făgăras 25, sector 1, Bucuresti, +40 212 100 100

www.mastercomputers.ro | office@mastercomputers.ro

Master Computers este unul dintre cei mai importanti furnizori de soluții informatice dedicate segmentului de retail. Începând cu anul 1999, este lider în domeniul sistemelor de gestiune și administrare a vânzărilor pentru magazine și a realizat un număr important de sisteme fiscale de tip Point of Sale (PoS) pentru piața românească și externă.

 

 

NEXT SOLUTIONS

Phoenicia Business Center Strada Turturelelor, nr. 11A, etaj 2, Sector 3, ROMANIA

www.nextisolutions.ro | office@nextisolutions.ro

NEXT Solutions este ajutorul dumneavoastră când gestionarea afacerilor business-to­consumer apare pe ordinea de zi. Cu o experiență de peste 7 ani în domeniul dezvoltării și implementării soluțiilor de business, echipa noastră este aici pentru a transforma flow­urile de resurse, salariile, fluctuațiile stocurilor într­-un proces ușor de urmărit și gestionat.

 

 

QBS RETAIL & LOGISTICS

Locație: Str. Mihail Kogălniceanu, nr.17, Bloc C4, Brașov, +40 737 208 000

www.qbsretail.ro | office@qbsretail.ro

QBS Retail&Logistics este o companie tânără și dinamică, fiind strâns legată de aceleași valori comune. Compania furnizează soluții software profesionale la cheie pentru sectorul privat: soluții ERP, CRM, Business Intelligence, soluții personalizate Android/IOS. Oferă servicii complete de analiză, proiectare, dezvoltare și implementare pentru soluțiile software, adaptate specificului de activitate.

 

 

SCRIB SOFTWARE

Locație: Str. Someș, Nr. 38, Jud. Timiș, +40 374 998 222

www.scribsoftware.ro | office@scribsoftware.ro

Scribsoftware este o companie dinamică, preocupată permanent cu dezvoltarea și identificarea celor mai noi soluții software și hardware, care să vină în întâmpinarea cerințelor tot mai sofisticate ale mediului de afaceri. Compania este specializată în analizarea, dezvoltarea, comercializarea și implementarea soluțiilor informatice.

 

 

SELF PROMOTE

Locație: Str. Andrei Mureșanu, Nr. 88, Bistrița, +40 743 560 022

www.selfpromote.ro | contact@selfpromote.ro

Self Promote este o companie care oferă soluții inovatoare pentru eficientizarea și dezvoltarea afacerii: Cloud ERP, CRM, Enterprise Mobility, aplicații web și mobile, integrări software, magazine online, platforme online, website-uri, găzduire web și administrare date.

 

 

SERRA SOFTWARE INTERNATIONAL

Locație: Str. General David Praporgescu, Nr. 1-5, București, +40 213 174 050

www.serrasoftware.ro | contact@serrasoftware.ro

Serra Software este cel mai longeviv partener SoftOne în România, aducând o experiență de peste 10 ani în implementările Soft1 ERP si expertiza unei echipe care lucrează de 15 ani in acest domeniu. Compania a fost înființată în 2011, cu 2 birouri, la București și Brașov, iar de atunci s-a concentrat pe investiții în creșterea și dezvoltarea echipei.

Viziunea Serra Software este de a ajuta companiile să crească, oferindu-le cele mai bune servicii și un parteneriat de lungă durată. Misiunea noastră este de a le asigura clienților mixul potrivit de tehnologie, soluții custom și servicii de înaltă calitate, centrate în jurul celor 6 valori: responsabilitate, calitate, excelență, profesionalism și respect, susținute de o transparență deplină. Astfel, echipa noastră, clienții noștri și opiniile lor pot fi vizualizate oricând pe website-ul nostru.

De ce să ne alegi? Pentru că am crescut continuu pe baza calității și a încrederii. Pentru că avem proiecte de succes. Pentru că investim timp și efort în sprijinul partenerilor noștri, oferindu-le nu doar consultanță, ci și training. Pentru că am fost singurii parteneri care au dezvoltat un proiect complex de instruire a clienților în utilizarea soluției Soft1ERP (începând cu 2019), iar în 2020 am realizat seria de webinarii Training4Soft1, săptămânal, timp de 8 luni, complet gratuit. Pentru că ne pasă.

 

 

SMART BUSINESS APPLICATIONS

Locație: mun. Chişinău, sec. Buiucani, str. Alba-Iulia, 188, ap. 48,  + (373) 601 666 59

https://smart-app.md | office@smart-app.md

Smart Business Applications S.R.L. este o companie din Republica Moldova cu capital privat 100%, care implementează produse și soluții de înaltă performanță în domeniile: ERP, SFA, CRM, Arhivare Electronică, Document Management, Fluxuri de lucru, Captură de date și prestează servicii de integrare soluții IT și consultanță IT. Smart Business Applications S.R.L. are parteneriate strategice cu Companii IT de top din Uniunea Europeană și Republica Moldova, care produc și implementează soluții software atât pe piața locală, cât și peste hotare.

 

 

SPID INTEGRATION

Locație: Floreasca Tower, Calea Floreasca 175, etaj 7, Sector 1, Bucuresti, +40 720 200 820

www.spid-software.ro | office@spid-software.ro

Spid Integration este un furnizor de servicii IT complete, echipa fiind capabilă, prin dimensiune și experiență, să ofere toată gama de servicii software, rezultat în urma analizei fluxurilor de afaceri ale companiilor pe diverse domenii de activitate. Din experiența de 11 ani de activitate am identificat diverse tipologii de clienti și de aceea vrem să includem în portofoliu, direct sau prin parteneri, o gamă variată de soluții și servicii, care să acopere optim nevoile clientului. Avem implementari în România, Bulgaria și Croatia, peste 30 clienti în portofoliu, cu dimensiuni între 3 și 160 de useri fiecare, în domenii precum Producție, Distribuție, Retail, Shipping și Imobiliare.

 

 

TOTAL BUSINESS CONSULTING

Locație: Str. Poligonului Nr 2, Ploiesti, Prahova, + 0344 111 264

www.tb-consulting.ro |eugen.paraschiv@tbgrup.ro

Total Business Consulting este o companie privată, cu experiență în consultanță fiscală, financiar-contabilă și managerială și consultanță în domeniul IT. Echipa sa de specialiști, seriozitatea ofertei sale şi relaţiile excelente cu partenerii săi de afaceri reprezintă garanţia faptului că oferă servicii de cea mai bună calitate.

Misiunea noastră este de a construi parteneriate durabile bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare. Scopul nostru este de a oferi clienţilor consultanţa necesară alegerii soluţiilor potrivite atingerii obiectivelor.

Pornind de la experiența de peste 10 ani la nivel global a grupului, Total Business Consulting oferă o gamă largă de servicii de outsoucring IT la cele mai înalte niveluri. Datorită echipei de specialiști certificați în cele mai sofisticate tehnologii, putem administra resursele companiei dumneavoastră atât parțial (în colaborare cu departamentul IT), cât și integral.

Echipa noastră de consultanți este mereu aproape de clienții săi în identificarea de soluții eficiente și sigure pentru îmbunătățirea procedurilor și a infrastructurii IT. Conturăm împreună o strategie IT viabilă și eficientă, politici și proceduri și recomandăm cele mai bune planuri de achiziții. Echipa de consultanți are o experiență solidă în toate domeniile de business ceea ce oferă clienților avantaje competitive prin soluțiile recomandate.

 

 

WEB DEDICATED

Locație: str Nicolae Beldiceanu, nr 78D, Oradea, tel: 0726322889

www.webdedicated.ro | cristian@solutiiweb.ro

Web Dedicated este o companie dinamică, preocupată permanent cu dezvoltarea și identificarea celor mai noi soluții software și hardware, care să vină în întâmpinarea cerințelor tot mai sofisticate ale mediului de afaceri.

Înscrie-te