Scroll to top

Înscrie-te la SoftOne Training Academy!

Aplică acum!

SoftOne Training Academy este singurul program de training din România care are ca scop formarea  Consultanților Soft1 ERP și integrarea directă a acestora pe piața muncii. Cursurile online pe care le organizăm includ instrumente avansate de învățare și metode moderne de predare, ce asigură o înțelegere completă a aplicației Soft1 ERP, astfel încât studenții noștri să obțină toate cunoștințele de care au nevoie pentru a deveni Consultanți Soft1 ERP Certificați și pentru a se angaja imediat în rețeaua de parteneri SoftOne.

Care este costul de participare? Cursurile noastre sunt disponibile la costul de doar 200€, sumă care îți va fi restituită după angajare.

Unde te poți angaja? Ecosistemul SoftOne este format din peste 40 de companii partenere la nivel național, ce recrutează activ Consultanți Soft1 ERP. Verifică aici lista joburilor pe care le avem disponibile.

Ce salariu poți obține? În funcție de nivelul de cunoștințe și de experiența acumulată, un Consultant Soft1 ERP poate ajunge la un venit lunar net de până la 3500€/ lună.


    Înscrie-te